CNC TEHNOLOGIJA

Podjetje Trecon je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nadaljevalna dela na področju CNC tehnologije, ki ga je pred tem opravljal Razvojni inštitut Iskra avtomatika. V 28 letih delovanja smo naše izkušnje in znanje še nadgradili in to nam dandanes omogočajo strokovno in profesionalno izvajanje široke palete storitev s tega področja: prodaja & servis CNC komponent, prenova CNC krmilj, umerjanje CNC strojev, svetovanje ... Tako lahko celovito rešimo vse izzive in potrebe strank, s katerimi se srečujejo na omenjenem področju.

ZASTOPNIŠTVO HEIDENHEIN

Na CNC področju tesno sodelujemo s podjetjem Heidenhain, katerih CNC prodajni program zastopamo na področju Slovenije in Hrvaške ter Bosne in Hercegovine. Krmilja in merilno tehniko Heidenhain priporočamo predvsem strankam, kjer je točnost in zanesljivost CNC stroja na prvem mestu.

POGONSKA TEHNIKA

Vzporedno s CNC tehniko se je že od samega začetka delovanja korelacijsko razvijala tudi avtomatizacija pogonsko-pozicijskih sistemov. Zaradi dobrega poznavanja tako dotičnega kot tudi sorodnih področij lahko v delovnem procesu že v fazi zasnove in načrtovanja predvidimo ustrezne elemente procesne avtomatizacije. Tako zaobidemo morebitne nevšečnosti ter situaciji ustrezno prilagodimo algoritem delovanja programa in parametre pogonov za motorje in druge aktuatorje. Na ta način omogočamo optimalno in brezskrbno obojestransko sodelovanje.

ZASTOPNIŠTVO LENZE

Na področju procesne avtomatizacije se strateško povezujemo s podjetjem Lenze, s katerimi imamo sklenjeno pogodbo za izvedbeno partnerstvo (performance partner). Produkte Lenze vključujemo v aplikacije, kjer je pomembna ustrezna robustnost in ponovljivost sistema. Naša specifika so sofisticirane izvedbe kot so leteče žage, manipulatorji, sinhronizirane linije...

    Stopite v stik z nami!


    Ta stran je zaščitena z reCAPTCHA in Google-ova Politika Zasebnosti ter Pogoji Uporabe veljajo.